gallery/wt_swirls rechtslr

SWIRL's Ice Cream Company

gallery/achterplaat swirl's

Waar het allemaal begon

In 1994 werd het Swirl's  Ice Cream concept ontwikkeld en uitgerold op 3 locaties in Nederland. Nadat ook NS-Stations de eerste locaties opende (Tilburg, Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven en Utrecht), groeide het concept snel naar 20 locaties.

In 2000 volgde de aquisitie door de Iglo-Mora Group, onderdeel van Unilever. Al snel werden er steeds meer locaties geopend, niet alleen in Nederland, maar ook in Portugal, Ierland, Engeland, Duitsland en Belgie. Ook buiten Europa was Swirl's, in 2008 ge-rebrand naar Happiness Station, een groot succes. In India werden ruim 250 locaties geopend.

 

Eric Aerts was tot 2015 verantwoordelijk voor het gehele concept, en ontwikkelde verschillende concept-modellen, deed  alle product-ontwikkelingen en samen met Reclamebureau IVC werkte hij aan het shop-design, de activaties en fotografie.  In 2012 werd in Hamburg onder zijn leiding een Global Center of Retail Excellence geopend en  groeide het concept naar ruim 600 locaties. Inmiddels zijn in Nederland een aantal shops ge-rebrand naar de orginele naam: Swirl's

De bekende Swirl beker, Hero van het concept